RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender faktura etter ubestilt pakke

Det er ikke bare den ubestilte pakken med Omega-3 Fiskeolje som kommer overraskende i posten. Også de tilhørende fakturaene fra Naturex gir grå hår i hodet på mottakeren. Nå raser det inn klager til Forbrukerrådet.

I den ubestilte pakken med ”Ekte Originale Omega-3 Fiskeolje” mottar du også et skriv som ønsker deg velkommen som medlem i Naturex. Skrivet forteller om leveranse én gang i måneden, opplyser Forbrukerrådet på sine nettsider.

Rådet får mange klager fra folk som har fått flere utbestilte pakker og fakturaer fra Naturex i posten.

Det er ikke mulig å stoppe verken det ufrivillige medlemskapet eller leveransen. Mange av mottakerne har gjort forsøk på å kontakte Naturex kundesupport, uten suksess.

- Den salgsformen er i strid med markedsføringslovens paragraf 2a, som forbyr næringsdrivende å lever varer og tjenster med krav om betaling, uten at det er inngått avtale om det, sier juridisk rådgiver Helga Skofteland i Forbrukerrådet i en kommentar.

Forbrukerombudet har tidligere per brev har henvendt seg til dette firmaet, uten at dette har hjulpet. Firmaet bare fortsetter med sine salgsmetoder. Nå ber Skofteland ombudet om å ta opp saken på nytt, for å få en slutt på de uønskede medlemskapene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere