RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seniorer selger seg på nett

Sist oppdatert:
Høyt utdannete kvinner og menn på 60 pluss har åpnet egen nettbutikk der de tilbyr sine tjenester.

Nettportalen seniorbasen.no er trolig Nordens første nettbutikk for salg av seniorkompetanse. Her har høyt utdannete seniorer med fartstid fra høgskolene i Oslo, Bergen og Stavanger forent krefter, melder Senter for seniorpolitikk.

- For meg handler pensjonisttilværelsen om å yte, ikke bare nyte, sier Unn Stålsett (73), tidligere førsteamanuensis ved Oslo lærerhøgskole, og en av 30 seniorer i databasen.

Seniorbasen.no tilbyr alt fra undervisning, kurs, foredrag, faglig veiledning og konsulentvirksomhet. Det eneste kravet for å bli oppført i databasen er at man har fylt 60 år og har bakgrunn fra høgskolesystemet.

- Dette er mennesker som sitter inne med kompetanse fra et bredt felt. Her finnes mye taus kunnskap som må synliggjøres og vedlikeholdes for ikke å dø ut med dem som innehar den, sier seniorrådgiver og redaktør for databasen, Thor Skott Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere