RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sense legger seg flat

Sist oppdatert:
Mobilselskapet Sense gir fra seg inntekten selskapet hadde på samtaler til givertelefonene etter flodbølgekatastrofen i Sørøst-Asia. Nå sendes 41.000 kroner videre til 15 forskjellige organisasjoner.

Tirsdag skrev TV 2 Nettavisen at mobilselskapet Sense hadde tjent 16 kroner hver gang en av deres kunder hadde ringt til en av givertelefonene etter flodbølgekatastrofen.

Mobilkundene til selskapet ble i hele desember belastet med 116 kroner når de ringte en givertelefon til inntekt for flomofrene i Sørøst-Asia. Kun 100 kroner gikk videre til det veldedige formålet

Etter at TV 2 Nettavisen kontaktet selskapet ble ekstragebyret fjernet, men Sense oppga at de ikke hadde muligheten til å refundere ekstragebyret kundene var belastet i desember.

Nå har Sense bestemt seg for å gi inntekten de fikk fra ekstragebyret videre til de veldedige organisasjonene. Selskapet har summert inntekten fra samtaler til givertelefoner, og sender nå 41.000 kroner videre til 15 forskjellige hjelpeorganisasjoner.

- Vi gikk inn og kikket på dette, og så at vi hadde fakturert kundene mer enn vi ønsket. Da var det naturlig å rydde opp. Normalt blir kundene kreditert hvis vi har gjort en feil, men i dette tilfellet fant vi ut at det var bedre å summere det som var kommet inn og sende det til de forskjellige organisasjonene, sier produktsjef Dag Nordsveen i Sense.

Sense har nå også fjernet ekstraavgiften på de andre givertelefonene. Dermed vil kundene til Sense ha omtrent like store utgifter som andre mobilkunder som ringer til en givertelefon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere