RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-anklager sendes til topps

Misfornøyd med den lokale behandlingen ber nå en kvinnelig ansatt ved Aetat i Kristiansand Arbeidsdirektoratet gripe inn overfor en kollega som etterforskes for voldtekt.

- Slik vi ser det har fylkesarbeidssjefen vært mer opptatt av å tilsløre sakens realiteter, bevare roen i indre rekker enn å avdekke saken i sin fulle bredde, sier kvinnens advokat Stian Bråstein til P4.

I tillegg til voldtektspåstandene, ber Bråstein Arbeidsdirektoratet se nærmere på mannens behandling av klienter ved Aetat.

Bråstein har fått signerte, skriftlige forklaringer både fra jobbsøkere og ansatte om seksuelle tilnærmelser fra saksbehandleren. En rød tråd i forklaringene gjelder hans oppførsel, med stor interesse for kvinnelige kolleger og jobbsøkende jenter.

- I stor grad har dette gått på sterkt seksualisert adferd. En adferd som har vært grenseløs og krenkende overfor andre, og som vanskelig kan forenes med å være offentlig tjenestemann, sier Bråstein. Han vil ikke gå i detalj på innholdet i de seks forklaringene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere