RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjefen for Oslo Taxi ut på dagen

Sist oppdatert:
Styret i Oslo Taxi sa i går opp avtalen med sin innleide sjef Anita Jebsen Erichsen med umiddelbar virkning. Tre styremedlemmer har trukket seg i protest.

Som TV 2 Nettavisen meldte onsdag bestemte styret i Oslo Taxi seg for ikke å tilby ansettelse til den innleide ryddesjefen Anita Jebsen Erichsen, noe som utløst full krangel internt i styret og blant drosjeeierne.

Torsdag melder Oslo Taxi at styret i et nytt møte har vedtatt å avslutte innleien av Jebsen Erichsen umiddelbart, i stedet for å fullføre den avtale perioden frem til nyttår. Styreleder Glenn Tuxen er konstituert i stillingen.

Avgjørelsen om å ikke gi tilbud om ansettelse til Jebsen Erichsen ble gjort med fem mot fire stemmer. Etter dette har tre faste styremedlemmer og to vararepresentanter trukket seg i protest.

- Styret var enige om at Anita Jebsen Erichsen har gjennomført en rekke nødvendig omstillings- og opprydningstiltak i Oslo Taxi, i tråd med mandatet fra styret. Flertallet og mindretallet i styret har likevel ulikt syn på hvorvidt Anita Jebsen er den riktige person til å lede Oslo Taxi AS videre, heter det i dagens melding fra Oslo Taxi.

Etter det TV 2 Nettavisen forstår ligger det dype motsetninger både av personlig og profesjonell art bak det bråket som nå har brutt ut i Oslo Taxi.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere