RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Firm)

Sjefen i Firm går av

Administrerende direktør i Firm, tidligere Opticom-sjef Stein Onsrud sier opp sin stilling. Grunnen er at Onsrud ikke ønsket å flytte tilbake til Oslo fra San Fransisco.

Styret i Firm har ønsket at Onsrud flytter tilbake til Oslo fra San Francisco i forbindelse med den planlagte børsnoteringen av selskapet neste år. Dette ønsket har Onsrud av personlige grunner ikke hatt mulighet til å etterkomme, og arbeidet med å finne hans etterfølger settes nå igang.

- På grunn av selskapets svært positive utvikling, er børsplanene vedtatt gjennomført raskere enn opprinnelig planlagt. Av personlige årsaker har jeg ikke mulighet til å flytte tilbake til Oslo på kort varsel, eller tilbringe såpass mye tid i Oslo som vil være påkrevd i tiden som kommer. Jeg har derfor stilt min stilling til disposisjon slik at selskapet raskest mulig kan finne en etterfølger, sier Stein Onsrud.

Han understreker at han har sterk tro på at Firm skal fortsette å vokse.

- Vi takker Onsrud for en enorm arbeidsinnsats i årene som har gått, og for å ha bidratt til selskapets internasjonale gjennombrudd og suksess, ikke minst på det amerikanske markedet. Selskapet er i dag bedre posisjonert en noensinne for videre vekst, sier styreforman Lars Ahlberg i Firm.

Han sier Onsrud forsatt vil ha en rolle som rådgiver for styret. Ahlberg vil overta Onsruds ansvarsoppgaver inntil ny leder er på plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere