RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen

Sjekk inntektstoppen her

Sist oppdatert:
Er du eller noen du kjenner blant de 250.000 nordmenn som troner på TV 2 Nettavisens inntektstopp? Her kan du sjekke om du er på listen.

Her finner du, i rangert rekkefølge, hvilke 250.000 nordmenn som hadde høyest inntekt i 2003.

TV 2 Nettavisen har utført et omfattende redaksjonelt arbeid som rangerer en kvart million personer i forhold til fjorårets inntekt og utarbeidet TV 2 Nettavisens inntektstopp.

Mangler litt
Vi har forsøkt å gjøre rangeringen så komplett som mulig, men listen er ikke fullstendig, spesielt når man kommer litt nedover.

Resultatet finner du i denne lenken.

Øverst troner bergenseren Trond Mohn (62). Med utbytte fra familieselskapet hadde han en inntekt som summerte seg til svimlende 402 millioner kroner!

400.000 holder
Derfra er det lang vei ned til nummer 250.000 på listen. Men hadde du en brutto inntekt på rundt 400.000 kroner er du trolig med blant inntektsvinnerne.

Tjenesten gir deg også mulighet til å bla fram og tilbake i listene. I tillegg har vi laget søkefunksjon som kan gi deg ti på topp lister for alle kommuner, poststeder og fødselsår.

På kommune-toppen
Du kan med andre ord finne ut hvem som hadde høyest inntekt i din kommune, eller få vite hvor mye du måtte ha tjent for å komme på ti på topp-listen over dine jevngamle.

I slutten av oktober forsvant muligheten til å søke i de offisielle listene på skatteetatens nettsider, etter å ha vært tilgjengelige i tre uker.

Begrenset tilgjengelighet
Gjennom endring av loven har Stortinget begrenset folks tilgjengelighet til skattelistene. Politikerne trakk fram hensynet til personvernet som begrunnelse for innskjerpelsen.

Det betyr at ordningen med at hele eller deler av skattelisten utleveres elektronisk eller på papir nå er avviklet.

TV 2 Nettavisen har nå samlet inn data som gjør at man kan sjekke hvilken plass de rikeste og de med høyest inntekt har i ditt distrikt - med opplysninger om inntekt, skatt og formue.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere