RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Skaperen»-Audun med ny Vollvik-rekord

Foto: Anette Dahlstrøm
Sist oppdatert:
Nettbutikken GSM.no går så det griner, og har allerede satt omsetningsrekord i år. - Eventyrlig, sier den ferske markedsjefen.

Mobiltelefonleverandøren, som er eid av Chess-gründer Idar Vollvik, passerte 100 millioner i omsetning i midten av november. Det er rekord for selskapet, som ble startet for kun tre år siden.

- Det viser at vi har funnet en nisje, og at måten vi gjør det på har slått an hos folk flest. Vi skal fortsette å være den leverandøren av mobiltelefoner som fokuserer på frihet fremfor binding, sier den nyansatte markedssjefen Audun Jonassen, også kjent som finalist i tv-serien «Skaperen» på TV 2, hvor Idar Vollvik var dommer.

Nettbutikken baserer seg på salg av mobiltelefoner uten abonnement og bindingstid, og Jonassen tror suksessen skyldes at kundene setter pris på friheten til selv å velge mobiloperatør - selv om GSM.no har tett samarbeid med Chess, og selger mobiltelefoner med rabatt til Chess-kunder.

Markedssjefen benytter i samme slengen anledningen til å gi folk en aldri så liten formaning før julehandelen setter inn.

- Skal man kjøpe en mobiltelefon i gave til familie eller venner, bør telefonen ikke kjøpes med bindingstid. Det blir som å sende regningen til en du er glad i, og det er jo ikke meningen, sier Jonassen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere