RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søker idioter på Finn.no

Sist oppdatert:
Desperasjonen øker hos pyramidetullingene og lurendreierne. Nå annonseres nye juksetjenester via Norges største netthandel, Finn.no.

Det blir stadig vanskeligere å finne «...den enda større idioten». Nå forlater enkelte svindlere til og med selve grunntanken i pyramidesystemet, nemlig å verve dine nærmeste venner. Desperasjonen etter å finne nye tullinger, er så stor at enkelte finner det nødvendig å annonsere på Norges største nettmarked, Finn.no.

I dag kom TV 2 Nettavisen over det som fremstår som noe av det tåpeligste som er lest på lang tid. Med tittelen «Bli med da vel. Les hele annonsen, og tjen tusenvis av kroner,» forsøker en anonym lurendreier fra Hokksund seg på å finne en større tosk enn seg selv.

I annonsen skriver vedkommende varmt om www.80euromail.com og www.300dollarsmail.com - begge velkjente lureselskaper som lover massive pengeutbetalinger dersom du bare gidder å sitte og lese e-post.

Verv folk - tjen mer
Enda mer penger får du selvfølgelig dersom du får vervet andre til å sitte å glo på skjermen. Jo flere du får under deg i systemet, jo mer penger får du overført til din konto hos selskapene.

Sist TV 2 Nettavisen omtalte lignende systemer, var i forbindelse med tullebukken Toralf Aas på Mørekysten, som skulle gjøre deg til verdens rikeste person i løpet av åtte år.

«...iflg. min konto på dette nettstedet så strømmer det inn penger hele tiden. Når jeg passerere 3000 EURO (ca. kr. 25.000,-) på min konto kan jeg ta pengene ut. Det betyr innen ca. 1 uke fra i dag hvis det fortsetter i samme tempo,» skriver den entusiastiske ververen fra Hokksund.

Man kan i denne sammenheng selvfølgelig ikke annet enn tenke på WGI, som også lover at du skal få pengene dine i løpet av kort tid - visse kriteria er bare nødt til å oppfylles først. WGI har ikke betalt ut penger til sine medlemmer siden i fjor sommer.

Slettet
Annonsøren kan ikke kontaktes på annen måte enn via et e-postskjema, så TV 2 Nettavisen har ikke funnet ut hvem som står bak. Det spiller for så vidt heller ingen rolle. Finn.no har allerede slettet annonsen.

- Vi følger med på alle våre annonser, og sletter selvfølgelig annonser av denne typen svært raskt, sier produktutvikler Jon Gunnar Wold hos Finn.no.

Annonsen for 80.euromail og 300dollarsmail ble lagt ut i dag klokken 11.50, og fjernet allerede klokken 12.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere