RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søkkrik på Harry Potter

Sist oppdatert:
Daniel Radcliffe har tjent seg søkkrik på rollen som Harry Potter. Den siste filmen innbrakte over 70 millioner kroner til Radcliffes konto.

Harry Potter har gjort Daniel Radcliffe til verdens rikeste tenåringsskuespillere. Ifølge den engelske avisen Daily Mirror er han god for 10 millioner pund tilsvarende 120 millioner kroner.

70 millioner
Det er i sær den siste Harry Potter-filmen «The Goblet Of Fire» som har gjort ham steinrik. Seks millioner pund, eller over 70 millioner kroner ble han betalt for rollen som Harry Potter.

Sett i forhold til den første Potter-filmen har veksten vært formidabel. Fra 60.000 pund for «Harry Potter And The Philosopher’s Stone» til 1,7 millioner pund for «Chamber of Secrets» til 3,4 millioner pund for «The Prisoner of Azkaban» for nå å få seks millioner pund for den siste filmen.

- Jeg vet ikke hvor mange penger jeg har, og jeg trenger ikke vite det heller. Jeg er bare et barn, sier Radcliffe til Daily Mirror.

Lotto fremfor sex!!!
Det er foreldrene som styrer pengebingen til Radcliffe. De ønsker at han skal leve et mest mulig vanlig liv utenom innspillingen av Potter-filmene. Han går blant annet på en offentlig skole. Nylig fylte han 16 år og er opptatt av alt annet enn penger.

- Det er stort å bli 16 år i England. Du kan ha sex og spille lotto. Og jeg kan ikke vente til å spille lotto, sier Radcliffe.

I følge den engelske tabloidavisen er det den 23-årige sminkedama Amy Byrne som er kvinnen i Radcliffes liv. Han traff henne under innspillingen av den siste Potter-filmen. Radcliffe har imidlertid andre kvinner han drømmer om også. Blant annet Natalie Portman men ikke minst Scarlett Johansson.

Vilt forelsket i Scarlett Johansson
- Jeg er vilt forelsket i henne. Hun er en utrolig flink skuespiller i tillegg til å være fenomentalt fin, sier Radcliffe.

Andre rike tenåringsskuespillere er 11-årige Dakota Fanning som skal være god for nærmere 100 millioner kroner. I sin siste film «War Of The Worlds» hvor hun spilte mot Tom Cruise tjente hun 1,7 millioner pund.

Haley Joel Osment skal være god for 85 millioner kroner eller 7 millioner pund etter sitt gjennombrudd i filmen «The Sixth Sense».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere