RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Skryter av T5PC-kobling

Foto: Bergens Tidende
Sist oppdatert:
Finn Ørjan Sæles ThinkSeven overtok medlemslistene til T5PC, men har ellers distansert seg fra konkursselskapet. Likevel skryter ThinkSeven av T5PC-organisasjonen.

Fra før er det kjent at Finn Ørjan Sæles Think Seven har overtatt medlemslistene til The 5 Percent Community (T5PC), som før helgen gikk dundrende konkurs.

Ettersom rundt 70.000 deltagere i T5PC har tapt pengene sine, er det det ikke så rart at Sæle overfor TV 2 Nettavisen har sagt at han lenge har vært skeptisk til T5PC, og at han har advart folk mot å investere i selskapet.

Likevel skrytes det i en video på ThinkSevens hjemmeside av T5PC-organisasjonen og mulighetene som skapes sammen med ThinkSeven. På videoen opptrer Edward Ludbrook, som er internasjonalt kjent i direktesalgsmiljøet.

På videoen sier han at han engasjert seg i ThinkSeven, og ifølge en pressemelding fra selskapet er han hentet inn som strategisk rådgiver.

- Jeg vil gjerne snakke til deg om muligheten som du kommer til å bli presentert for. Da jeg ble introdusert for ideen om at 5 Percent-organisasjonen skulle gå sammen med Seven for å skape denne nye organisasjonen, følte jeg det var en fantastisk idé, sier Ludbrook, som legger til at han mener dette kan bli Europas ledende aktør innen direktesalg.

- Strategisk er dette det smarteste jeg har sett, trolig på fem til syv år i Europa. Dette, tror jeg, er den neste store tingen, sier Ludbrook.

Her kan du se skrytevideoen.

Skeptisk
Leder Nils Jakob Moen i Direktesalgsforbundet, som har som mål å organisere MLM-selskaper (multi-level marketing), sier Ludbrook er kjent som foredragsholder i bransjen, men han er ikke overbevist når det gjelder ThinkSeven.

- Dette er relativt langt fra å kunne kalle seg et MLM-selskap i den kategorien våre medlemmer er, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Samarbeidet med T5PC gjør det ikke mer seriøst, legger han til.

Lang bakgrunn
Finn Ørjan Sæle, som er sentral i ThinkSeven, har lang erfaring fra MLM-salg i selskapet Nature's Own, hvor også hans mor, KrF-politikeren Anita Apelthun Sæle var engasjert.

Sæle (29) har tjent store penger på dette, og ThinkSeven er hans nye satsning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere