RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snille flypassasjerer får gratis reise

Sist oppdatert:
Det amerikanske flyselskapet Delta vil premiere flypassasjerer som oppfører seg ordentlig. Er du hyggelig mot medpassasjerene og de ansatte, kan du få gratis flybillett.

Det er kabinpersonalet i Deltas lavprissatsning Song som bestemmer hvilke passasjerer som skal premieres. Hver kabinansatt får fire gratisbilletter å dele ut, melder BBC.

Dersom du hjelper medreisende med bagasjen, eller er positiv og omgjengelig, har du store sjanser for å gå av flyet med en belønning i lommen.

- Vi gir alltid bort billetter til folk når det er problemer. Så jeg gleder meg til å se hva som skjer når vi gir bort billetter til kunder som gjør noe hyggelig for andre, sier Song-sjef John Selvaggio ifølge BBC.

Delta setter i gang med hyggelig kampanjen for å få fart i flytrafikken. Etter terrorhandlingene 11. september for tre år siden har hele flynæringen slitt. Og med høye drivstoffpriser på toppen, må bransjen tenke i nye baner for å lokke passasjerene.

Delta trenger desperat å kapre kunder, og håper med gratis-stuntet å få lojale kunder som øker omsetningen. I løpet av de siste tre årene har Delta nemlig tapt tre milliarder dollar, og det har versert rykter om en mulig konkurs.

Flyanalytikere er skeptiske til Songs siste stunt, og venter nå bare på at flyselskapene skal begynne å betale passasjerene for å fly. De påpeker at kostnadene er høye nok fra før.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere