RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snor seg unna konkursspøkelset

Knut Helgaker og Bjørn Jenssen i Scene West og Det Nye Familieteatret AS er saksøkt av Daniel Bohr og Christian Lange i forbindelse med billettinntektene fra musikalen «Annie».
Knut Helgaker og Bjørn Jenssen i Scene West og Det Nye Familieteatret AS er saksøkt av Daniel Bohr og Christian Lange i forbindelse med billettinntektene fra musikalen «Annie». (Foto: TV2 Nettavisen)
Teateret Scene West i Oslo har to offentlige etater på nakken, men er likevel sikre på å sno seg unna konkursspøkelset.

- Det ene kravet er akkurat gjort opp, og konkursbegjæringen vil defor bli trukket i løpet av dagen. Det andre kravet vil vi gjøre opp i løpet av få dager, og det vil da også bli trukket, sier en fåmælt Knut Helgaker i Scene West til TV 2 Nettavisen.

De to kravene som er reist kommer fra Oslo og Akershus Skattefogdkontor og Oslo Kemnerkontor, og er på rundt 400.000 til sammen. Skattefogdkontoret har berammet en konkursbegjæring onsdag morgen, mens Kemneren står for tur 17. mars.

- Vi har nå betalt rundt 300.000 kroner av det vi skylder, og vil få på plass de siste 100.000 i løpet av noen dager sier, Helgaker.

Han forsikrer at det blir videre drift ved teaterscenen også de kommende månedene.

- Vi har andre kreditorer også, men disse har vi en god dialog med, sier den ordknappe Helgaker.

Blant kreditorene finnes også folkene bak musikalen Annie. Daniel Bohr og kompanjong Christian Lange har krevd 1,7 millioner kroner av Scene West for utestående bilettinntekter. Bohr og Lange tapte saken i tingretten, men har varslet en anke til lagmannsretten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere