RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Solgt 735.000 kr over takst

Sist oppdatert:
Et rekkehus i Oslo gikk hele 735.000 kroner over prisantydningen på godt over tre millioner kroner. Knallbudet kom allerede etter første visning. Se bildene.

- Rekkehuset ligger i Korsvoll/Nordberg-området i Oslo, et svært attraktivt område for yngre bemidlede småbarnsfamilier, opplyser eiendomsmegler Erik Ulevik i Remax til TV 2 Nettavisen.

I utgangspunktet hadde rekkehuset en prisantydning på 3.800.000 kroner, noe megler synes var litt lavt etter responsen å dømme.

Da objektet gikk for saftige 4.535.000 kroner, hele 735.000 kroner over prisantydning, ble takstmannen svært overrasket.

Ulevik tror det er tomten og beliggenheten som har trukket prisen i været. Boligen ligger nemlig med Nordmarka som nærmeste nabo, i en stille blindvei.

Rekkehuset på 149 kvadratmeter har fire soverom fordelt på tre plan, det ene med en liten balkong. I tillegg kommer et råloft med lagringsplass. Kjøkken kommer fra Unoform, og det er romslig spiseplass. Stuen har vedovn, panoramavinduer og dør til hage. I kjelleren ligger TV-stuen.

Tomten boligen ligger på er 632 kvadratmeter stor.

Ulevik forteller at det var stor interesse på visning, med 55 oppmøtte og 40 stykker som skrev seg på liste. Seks stykker var med i budrunden, men på slutten var det bare to stykker som hang med. Både selger og kjøper skal visstnok være svært fornøyde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere