RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

Solgte VIP-plasser for 50 mill.

Sist oppdatert:
Fotballforbundets VIP-konsept vokste med 14,5 millioner kroner i fjor, og gikk 3,2 millioner i overskudd.

Det er helomvending fra en omsetning på 35,2 millioner og et underskudd på 10 millioner i Nils Johan Sembs siste år som landslagssjef i 2003. Men resultatet er likevel 200.000 lavere enn budsjettert.

- 2004 ble et godt år, og vi er fornøyde med både inntektene og overskuddet, sier styremedlem Jon H. Nordbrekken i Opplev Norsk Fotball AS til TV 2 Nettavisen.

Negativ egenkapital
Ullevaal Business Class og Fotballmuseet inngår i selskapet, som ifølge Nordbrekken hovedsakelig har inntekter fra salg av VIP-plasser på Ullevaal. Opplev Norsk Fotball AS er heleid av Norges Fotballforbund, og skylder forbundet 14 millioner kroner.

Ved årsskiftet var aksjekapitalen tapt, og selskapet stod med nesten to millioner i negativ egenkapital. Den samlede gjelden lød på 24,4 millioner.

Omsetningen øker
Styremedlem Nordbrekken vil ikke anslå inntekter og resultat for inneværende år, men forteller at Ullevaal Business Class praktisk talt er utsolgt.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, ligger det an til ytterligere økning i omsetningen. Opplev Norsk Fotball AS kan ende på 56 til 58 millioner i inntekter og et overskudd før skatt på minst fem millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere