RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sony krasjer pc-en din

Sony innrømmer at selskapets programvare for mp3-spillere kan gjøre kundenes pc-er trege, eller i verste fall føre til krasj.

Problemer med sine musikktilbud er ikke noe nytt for Sony, som i fjor var ute i hardt vær for sin kopibeskyttelse på cd-plater. Nå er det selskapets program for administrering av musikk på pc-en som har problemer.

Connect kalles programvaren til Sony, som i bunn og grunn er en kopi av Apples iTunes, med mulighet for å kjøpe musikk og overføre musikken til mp3-spilleren din.

The Register melder om at en rekke britiske brukere har klaget over at programvaren fører til at datamaskinen blir tregere, og i enkelte tilfeller krasjet pc-en under overføring av musikk.

Senest onsdag omtalte TV 2 Nettavisen dette programmet i høyst negative vendinger i en test av en av selskapets mp3-spillere.

Nå innrømmer Sony at de har et problem med programvaren.

- Problemet oppstår som et resultat enkelte aspekter ved noen systemtyper og bruksmønster, skriver selskapet litt kryptisk, og legger på en beklagelse.

Det er særlig spillerne NW-A1000, NW-A3000 og NW-A608 som skaper problemer.

Sony anbefaler å forsøke å reinstallere programvaren, eller installere den gamle typen programvare, SonicStage, hvis problemene fortsetter.

Les flere saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere