RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Statoil beste informanter

Sist oppdatert:
Iran-skandalen til tross, Statoil får toppkarakter for sitt arbeid med å informere aksjemarkedet, bygge tillit og troverdighet.

Det samme gjør Helge Lund i Aker Kværner.

Undersøkelsen er foretatt av det svenske analysebyrået REGI og Geelmuyden.Kiese fra oktober 2003 til midten av januar 2004.

Selskapene er vurdert etter at Olav Fjell gikk av som Statoil-sjef i september i fjor.

Undersøkelsen av de norske børsnoterte selskapene bygger på svar fra 121 analytikere og forvaltere, melder Økonomisk Rapport.

- Statoil har kommet høyt på listen tidligere, og analytikerne er i år spesielt godt fornøyd med selskapets analytikermøter og kapitalmarkedsdager, sier Jørn Bremtun, leder for finansiell kommunikasjon i Geelmuyden.Kiese.

Blant øvrige selskaper som får skryt for sitt IR-arbeid er tungvektere som Norske Skog, Storebrand, Telenor, Tomra og Schibsted.

Analytikere og forvaltere gir konsernsjef Helge Lund i Aker Kværner best karakter når det gjelder fremtreden og tillit til administrerende direktør.

Jan Lars Kildal i Norske Skog får best karakter blant selskapenes finansdirektører. Fredrik Witte i Tomra gikk til topps i kategorien beste IR-direktør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere