RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Steen skal lede ØR

Sist oppdatert:
Tidligere SKUP-vinner og journalist i Dagens Næringsliv, Knut B. Steen (40), blir ny sjefredaktør i Økonomisk Rapport.

Steen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og kommer fra stillingen som rådgiver i meglerhuset First Securities.

- Knut B. Steen har arbeidserfaring og utdanning på høyt nivå innen journalistikk og finans/økonomi. Dette gjorde at han tidlig pekte seg ut som kandidat til denne stillingen. Steen har vist at han har journalistisk teft og integritet og vi mener at han er den rette til å lede den videre utviklingen av Økonomisk Rapport, sier styreleder Arve Angell Stølann i en pressemelding.

Økonomisk Rapport har vært gjennom en betydelig omstilling etter at selskapet fikk nye eiere i juli 2002.

- Dette er en av de mest spennende utfordringene i norsk presse. Jeg er sikker på at det er rom for et blad som Økonomisk Rapport i det norske markedet, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med den staben som er i bladet, sier Knut B. Steen.

Knut B. Steen har siden 2000 vært ansatt i First Securities. Han har vært sentral i oppbyggingen av selskapets satsing mot retailmarkedet, spesielt innen området strukturerte spareprodukter. I tillegg har han jobbet både på megler- og analysesiden i meglerhuset.

Steen dekket en rekke større saker som journalist i Dagens Næringslivs finansredaksjon i perioden 1996-2000. En av disse var NAT-saken hvor han var med i teamet som vant SKUP-prisen og den store journalistprisen i 1997.

Steen er utdannet journalist fra journalisthøgskolen i Oslo og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen. Han har også journalistisk erfaring fra Tønsbergs Blad og Bergens Tidende.

Steen vil via sitt selskap Steen Invest AS (under stiftelse) erverve 10 prosent av aksjene i Farmand AS som blant annet eier Økonomisk Rapport AS, heter det i en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere