RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stensrud inn i nettverksselskap

Sist oppdatert:
Finance Credit-gründer Torgeir Stensrud satser på å få med seg medlemmer fra det sammenraste LW8-nettverket i et nytt nettverksselskap: Quality of Life.

Styreleder Leif Jarodd i Quality of Life (QOL) bekrefter overfor VG at Stensrud er med som mening medlem i nettverket, men at han også er hyret inn som konsulent for å bygge opp administrative rutiner. Jarodd sier også at Stensrud har et stort nettverk som kan bidra til å få flere medlemmer.

Stensrud er tiltalt i Finance Credit-saken, hvor hans partner, Trond G. Kristoffersen, i oktober ble dømt til ni års fengsel for grovt bedrageri og grov økonomisk utroskap. Dommen er anket.

Stensrud bidrar nå til å verve medlemmer til en forening, og disse vil senere bli tilbudt aksjer i et selskap som skal levere varer og tjenester til medlemmene.

Ifølge VG arbeider QOL for å rekruttere medlemmer fra det fallerte nettverksselskapet LW8, hvor 12-13.000 nordmenn skal ha puttet inn rundt 60 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere