RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sterling utfordrer igjen

Sist oppdatert:
SAS og Norwegian får økt konkurranse fra lavprisselskapet Sterling. Selskapet dobler antall avganger til middelhavslandene og Europas storbyer.

Sterling har vokst kraftig siden det lanserte seg selv som lavprisselskap i 2002. Med ambisiøse vekstplaner og en stor kontrakt med Star Tour, er det duket for en enda mer offensiv satsing.

- Avtalen med Star Tour gir Sterling et stort løft, og vi vil åpne ruter til mer enn en et halvt snes nye reisemål, sier Torben Anker Sørensen, administrerende direktør i Sterling til Jyllands-Posten.

I sommer skal Sterling fly 130.000 gjester fra Danmarks største charteroperatør til destinasjoner ved Middelhavet. Disse rutene vil legge beslag på tre fly.

Flere fly

Sterling får ytterligere to fly. Dermed utvides flåten fra 8 til 13 fly.

- Vi vil også fly flere korte ruter, så vi kan utnytte flyflåten bedre. På lengre sikt er målet at vi skal skal ha flyvninger på en rekke større byer i Europa, sier Anker-Sørensen.

Sterling flyr nå fra flere skandinaviske flyplasser til 11 destinasjoner i Europa, samt fra København til Oslo og Stockholm.

Overraskende stor suksess for lavprisselskaper som Sterling og Norwegian de siste årene, har bidratt betydelig til de store problemene som SAS har slitt med i denne tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere