RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stolt Offshore fortsetter samtalene

Sist oppdatert:
Kriserammede Stolt Offshore forhandler nå på overtid med bankene.

Fristen for enighet mellom bankene og Stolt Offshore gikk ut i går. Ett minutt etter børsåpning tirsdag valgte Oslo Børs å stanse handelen i Stolt Offshore-aksjen inntil en melding om gjeldsforhandlingene foreligger.

Forhandlingene med bankene ble utløst av at Stolt-Offshore brøt med fastsatte milepæler i sine låneavtaler.

Ifølge Dagens Næringsliv skal det nå være et gryende aksjonæroppgjør i Stolt Offshore, regissert av meglerhuset Pareto. De midfornøyde aksjonærene skal etter sigende være ute etter å overta kontrollen i selskapet.

I en børsmelding som ble sendt ut like før halv elleve tirsdag, bekrefter Stolt Offshore-ledelsen at de er blitt kontaktet av Pareto. Selskapet presiserer samtidig at samtalene med bankene fortsetter.

"Selv om Stolt Offshore er åpen for interesse i selskapet, vil man klargjøre at selskapet fortsetter å jobbe som planlagt med de eksisterende rådgiverne for å evaluere de ulike alternativene som tar sikte på å restrukturere balansen", heter det i meldingen.

Også søsterselskapet Stolt-Nielsen er i forhandlinger med bankene. Her går imidlertid børshandelen som normalt.

- Vi fortsetter å jobbe tett sammen med våre viktigste långivere mot langsiktige milepæler som vil gi oss nødvendig tid til å utvikle en fornuftig finansiell restruktureringsplan. Stolt-Nielsen agerer for å bedre likviditeten, redusere gjelden og styrke balansen, sier konsernsjef Niels G. Stolt-Nielsen i en børsmelding sendt ut i natt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere