RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stopper dritt i printeren

Sist oppdatert:
Tiden der Dell bare satset på datamaskiner er over. De forsøker nå å invadere printermarkedet, og nå skal de hindre dritt i maskineriet.

GLASGOW (TV 2 Nettavisen): Hva er et av de største problemene med multifunksjonsskrivere? Kan det være at brukerne ikke klarer å bruke skannerfunksjonen, eller kanskje at brukerne ikke klarer å installere produktene? Ifølge Dell er virkeligheten trolig en annen.

- Det vi fikk høre fra våre kunder var at vi måtte komme og fikse printerne som ofte var ødelagt som en konsekvens av at de hadde lagt binderser og andre små ting på skannerlokket. Når de åpnet dette, falt disse små metallbitene ned i papirmateren og ødela printeren, fortalte Dells ansvarlige for multifunksjonsskrivere på en pressekonferanse i Skottland på onsdag.

- Dette har vi nå tatt konsekvensen av, og implementert en svært lite high-tech-sperre som hindrer disse små bitene å falle ned. Vi regner med at dette vil føre til en markant nedgang i service-behovet på våre printere, sa han.

Biten det er snakk om er en liten plastikk-enhet som er festet til skannerlokket. Når dette åpnes, tettes sprekken ned til arkmateren. På denne måten forsøker de å hindre at fremmedlegemer faller ned i mekanikken.

Funksjonen vil være tilgjengelig på de to nye multifunksjonsskriverne Dell All-In-One Printer 944 og 924.

Se bilder av de nye printerne under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere