RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stor sprekk i truser

Sist oppdatert:
Norske kvinner har tydeligvis ikke sansen for dyrt og eksklusivt undertøy. Det resulterte i en millionsprekk for klesgigant.

Med ambisjoner om 20 butikker og en omsetning på 500 millioner kroner, startet Varner-gruppen i fjor en egen kjede for eksklusivt luksusundertøy, Bodimondi.

Etter ett år vurderes hele satsingen nedlagt.

- Nei, Bodimondi har ikke funket. Det har gått skikkelig dårlig, innrømmer adm. direktør Øivind Bergstrøm i driftsselskapet Vivikes overfor Finansavisen.

- Varner-kjeden har ikke for vane å legge ned konsepter, men det er klart at butikkene er nødt til å tjene penger for å få lov til å leve, sier Bergstrand, som konkluderer med at billigkjedene fortsatt har en tilsynelatende uslåelig posisjon i undertøysmarkedet..

Driftsunderskuddet ble i fjor på 10 millioner kroner. I tillegg kommer andre kostnader på minst 16 millioner kroner, slik at det samlede tapet har vært på rundt minst 25 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere