RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storartet fra Storebrand

Storebrand-sjef Idar Kreutzer leverer sterkt i tredje kvartal. Hovedvirksomheten innen livforsikring gjør det sterkt, og det tidligere problembarnet bank er på rett vei.

Storebrands konsernresultat ble i tredje kvartal 263 millioner kroner sammenlignet med 232 millioner kroner i samme periode i fjor.

Det er klart bedre enn analytikernes snittforventning, som lå på 215 millioner, ifølge SME Direkt.

- Den sterke premieveksten innenfor livsforsikring fortsatte i tredje kvartal. Størst har økningen vært innenfor spareavtaler i personmarkedet, skriver Storebrand.

- Storebrand Banks resultatutvikling er positiv og preges av lave netto tapsavsetninger. Storebrand Kapitalforvaltning fortsetter trenden med vekst i kapital til forvaltning og god avkastning på forvaltede midler, heter det videre.

- Resultatet for tredje kvartal viser at den positive utviklingen fortsetter i Storebrand. Forretningsområdene livsforsikring, bank og kapitalforvaltning har så langt i år alle styrket sine resultater sammenliknet med samme periode i fjor. Vi har et sterkt utgangspunkt for å nå våre ambisiøse mål, sier adm. direktør Idar Kreutzer i en kommentar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere