RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen verdt over to mrd.

Sist oppdatert:
Hotellkonge Petter Stordalen kan nå kalle seg mangemilliardær, for han er trolig verdt over to milliarder kroner - med god margin.

Stordalen har gjort noen utrolige investringer i hotelleiendom det siste året. Svenske Capona Hotel Properties, der hotellkongen eier 67 prosent, har en børsverdi på 2,6 milliarder svenske kroner, og dette eier den norske hotellkongen direkte og indirekte 67 prosent av, skriver Hegnar.no.

I tillegg eier Stordalen 90 prosent av et selskap som han bare kaller "Kjempestorfart", som eier 50.000 kvadratmeter hotelleiendom.

De resterende prosentene sitter finansdirektør Jon Erik Brøndmo i Choice Hotels på. Det anslås at selskapet er verdt mellom en halv og en hel milliard kroner.

Dermed har Stordalen sannsynligvis en personlig formue på 2,5 milliarder kroner, til tross for usikkerhetsmomenter som aksjeporteføljen, hus og hytter og gjelden på dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere