RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stordalen vil redde Norwegian

Hotellkonge og eiendomsinvestor Petter A. Stordalen er villig til å spytte inn penger i Norwegian, for å få flyselskapet på bena. Stordalen tror selskapet trenger 250 millioner kroner.

Investoren mener det ikke er noen snarlige tegn til bedring i Norwegian, og tror selskapet må gjennomføre en emisjon for å komme seg på høyden.

- Det er ingenting som tyder på at selskapet kan klare å tjene penger på lang tid, og i mellomtiden renner pengene ut. Fjerde og første kvartal er de to dårligste i flyindustrien, og sett i lys av dette har ikke Norwegian noen mulighet for å tjene penger før tidligst i andre kvartal neste år, sier Stordalen til Dagens Næringsliv.

Han ser for seg at selskapet må hente inn 250 millioner kroner, og sier Choice Hotels nok en gang er villige til å gå inn med penger i selskapet.

- Alt for å redde Norwegian fra undergangen. det er viktig med en utfordrer og konkurrent til SAS Braathens.

Flyanalytiker Klaus Hatlebrekke i DnB NOR Markets mener Norwegian ikke trenger å hente inn penger nå. alt avhenger imidlertid av at situasjonen bedrer seg til neste år. Hatlebrekke mener selskapet må tjene penger i andre kvartal i 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere