RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storsalg i Telenor

Foto: Foto: Heiko Junge / SCANPIX
Sist oppdatert:
En ukjent selger solgte over 33 millioner aksjer i Telenor før Oslo Børs åpnet tirsdag morgen.

Telenor topper omsetningslisten på Oslo Børs etter at det ble gjort en storhandel av aksjer før børsen åpnet. Like etter ni ble det solgt over 33 millioner aksjer til en kurs på 50,65 kroner.

Ifølge IR-sjef Erling Thunei Telenor er det ikke Staten som selger, men en stor institusjonell forvalter. Staten som i dag eier 53,91 prosent av aksjene i Telenor har fullmakt til å selge seg ned til 51 prosent.

Telenor-aksjen er før lunsj opp 0,99 prosent til 51,25 kroner. Fredag legger Telenor frem resultatet for andre kvartal, og ekspertene i DnB NOR Markets tror markedet vil reagere positivt på tallene, og tok denne uken Telenor-aksjen inn i sin portefølje.

Hovedindeksen er på vei opp igjen etter å ha endt så nærmest uendret mandag. Før lunsj er Hovedindeksen opp 0,12 prosent.

Kartselskapet Blom var vinneren mandag formiddag, og ligger an til å bli vinneren tirsdag formiddag også. Før lunsj er Blom opp 3,27 prosent.

Oljeprisen faller videre tirsdag formiddag og Statoil er før lunsj ned 0,53 prosent.

Børstaper så langt er Strømme. Aksjekursen er før lunsj ned over åtte prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere