RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stray Spetalen inn i «Gjedda»

Foto: Christian Bakken (Nettavisen)
Investor Øystein Spray Spetalen har kjøpt seg opp som 12. største aksjonær i C. Tybring-Gjedde. Han slår dermed følge med investor Johan J. Andresen jr.

Stray Spetalen har i løpet av den siste uken totalt kjøpt 1,7 millioner aksjer i C. Tybring-Gjedde. Det viser en fersk aksjonærutskrift fra selskapet.

Det er ikke kjent til hvilken pris Stray Spetalen har gått inn i selskapet, men kursen de siste dagene har vaket rundt 3 kroner. Det skulle tilsi at en kjente investoren har betalt mellom 5 og 6 millioner kroner for å bli den 12. største eieren i handelsselskapet.

Fra Stray Spetalens side ønskes det ikke å kommentere aksjekjøpet.

Hans investering kommer bare uker etter at en annen kjent finansmann, Johan J. Andresen, gjennom sitt investeringsselskap Ferd kjøpte seg betydelig opp i «Gjedda». I begynnelsen av desember kjøpte tobakksarvingen hele 6,9 millioner aksjer i selskapet, og ble med det den nest største eieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere