RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stuper etter analyse

Fondsfinans snur i synet på Int. Gold Exploration, og nedjusterer forventningene til diamantprosjektet i Angola

Stocklink skriver i dag at meglerhuset Fondsfinans har snudd i synet på gruve og gullselskapet Int. Gold Exploration og kutter anbefalingen til salg.

Samtidig kuttes kursmålet fra 6 til 3,60 kroner, melder TDN Finans ifølge Stocklink.

- Etter en samtale med konsernsjef Michael Nilsson forstår vi det slik at de to diamantgruvene i Angola vil være mer vanskelige å få enn først forutsett. En avtale for to mindre lisenser kan ligge i kortene, men det ventede Canoca-lignende prosjektet vil neppe viser seg de kommende månedene, er analytiker Lars Marius Furu kommentar i analysen.

Det er diamantprosjektet i Angola som har vært den største drivkraften og grunnen til den voldsomme kursoppgangen de siste tre månedene.

- Vi forstår på Michael Nilsson, etter hans reise til Angola for å gjøre intensjonsavtalen til en fast avtale, at det er urealistisk å tro at IGE vil kunne oppnå et prosjekt som Catoca- gruven nå, uansett hva slags kontakt man har etablert, skriver Furu, som tror det er mer sannsynlig med mindre prosjekter der IGE får en minoritetsandel, ifølge Stocklink.

Oppsummering:

Anbefaling:Selg

Kursmål:3,60 kroner pr. aksje

Meglerhus: Fondsfinans

Dato:31. mai 2006

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere