RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Styret anmeldte toppsjef

Sist oppdatert:
Styret i finansieringsselskapet Ontime Finance har den tidligere administrerende direktøren for grovt underslag. Selskapet kontrolleres av finansmannen Haakon Korsgaard.

Den tidligere administrerende direktøren i Ontime Finance skal ha brukt et bruktbilselskap i Tønsberg for å underslå penger. Bruktbilfirmaet solgte biler for finansieringsselskapet og direktøren skal ha underslått deler av salgsgevinsten, skriver Dagens Næringsliv.

Ontime Finance kontrolleres av Haaakon Korsgaard, som har bygget seg opp et imperium på finansieringstjenester og inkassovirksomhet.

Det påståtte underslaget skal ha skjedd i en periode fra 2000 til januar i år. Den anmeldte direktøren satt da både som leder for finansieringsselskapet og som styreformann i bruktbilfirmaet i Tønsberg. Gjennom en avtale mellom de to selskapene skulle Tønsberg-firmaet selge biler som finansieringsselskapet hadde tatt som oppgjør for misligholdte lån.

Ifølge Dagens Næringsliv hevder styret i Ontime Finance at det har over 15 millioner kroner utestående fra bruktbilfirmaet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere