RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Superlag svarte skattenølerne

Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX/Montasje)
Sist oppdatert:
Sjekk skattekspertenes svar.

NA24s lesere ga overveldende respons på tirsdagens nettmøte om skatt der privatøkonomiekspert Rune Pedersen og flere jurister fra Skatteetaten deltok.

Flere hundre spørsmål ble sendt inn, og beklageligvis fikk ikke alle svar.

Onsdag tro vi til med nytt nettmøte, der tre skatteeksperter fra KPMG deltok.

Husk at det bare er to dager til det er for sent å endre selvangivelsen. Skal du kutte skatten må du foreta endringer innen fredag ved midnatt.

I dagens nettmøte stilte KPMG med et meget sterkt lag, som både kan svare på spørsmål om personbeskatning og bedriftsbeskatning. Disse var:

Arnfinn Sørensen, advokat/director
Sørensen har lang erfaring innenfor nasjonal og internasjonal beskattning av både selskaper og personer. Ett av hans spesialfelt er skatteforholdene i forbindelse med utstasjonering av personell og for utlendinger med arbeidsoppdrag i Norge og skattemessige problemstillinger i forbindelse med arbeidsgiverpliktene for lønn og andre personalytelser.

Tonje Christin Norrvall, advokat/Partner
Norrvall er partner og advokat i KPMG Law Advokatfirma DA og leder for skatteavdelingen ved Oslo-kontoret. Hun er leder for IES-gruppen i Norge og medlem av KPMGs internasjonale petroleumsskatte¬nettverk.

Tonje arbeider spesielt med internasjonal skatt, både for selskaper og utestasjonert personell. Hun er spesialist på rådgivning innen nasjonal og internasjonal skatt og trygde¬spørsmål vedrørende avlønning for ut- og innstasjonert personell.

Håkon Rakkenes, advokat/manager
Håkon Rakkenes er advokat og arbeider i IES-gruppen i KPMG Law. Han har arbeidet med skatterett siden 1999, særlig med vekt på personbeskatning, både nasjonalt og internasjonalt.

Håkon har skrevet artikler innenfor skatteområdet, og har avholdt mange kundeseminarer innenfor selskaps- og personbeskatningen, og er en ofte benyttet foreleser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere