RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supermegler tjente null og niks

Sist oppdatert:
Firmaet til den profilerte champagne-megleren Miguel Sørholt tjente ikke penger i fjor, men de ansatte hadde det likevel ganske så festlig.

- Jeg kan ikke droppe julebordet bare fordi butikken ikke tjener penger, sier en smørblid Miguel Sørholt til Finansavisen.

- Det handler ikke bare om å tjene penger, egentlig er det mye viktigere å skape trivsel for dem som jobber her, framholder han.

Omsetningen i meglerforetaket nådde 20 millioner kroner i fjor, men Sørholt & co.greide kun å skrape sammen et overskudd på 3.811 kroner i fjor. Året før var overskuddet 2,3 millioner kroner før skatt.

- Fjoråret var tøft, oppsummerer eiendomsmegleren, som kvittet seg med to ansatte i løpet av fjoråret for å slanke driften.

Til tross for de dårlige økonomiske resultatene, bevilget både Sørholt og hans meglerkolleger seg en klekkelig belønning for jobben. Sørholt selv fikk utbetalt 2,2 millioner kroner i ordinær lønn fjor, mens gjennomsnittslønnen for de 16 ansatte som fortsatt var igjen ved utgangen av året, var rundt 700.000, ifølge Finansavisen.

- Det blir jo noen penger her og der. Jeg tror jeg skrev 5 millioner i ligningen i fjor, sier Sørholt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere