RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svarer kritikk med «gratis» flyreise

Sist oppdatert:
For å dreie fokus bort fra kritikken Ryanair har fått den siste tiden, setter flyselskapet i gang en billigkampanje over hele Europa.

Den siste tiden har lavprisselskapet Ryanair fått kraftig kritikk for dårlige arbeidsforhold og for lav lønn.

Blant annet har det kommet påstander om at de ansatte må betale 310 kroner dagen i bot hvis de er syke. I tillegg har flere stilt spørsmålstegn ved sikkerheten ombord.

- Det er ren mobbing av personalet, og utrolig utseendefiksering. De ofrer alt for å holde prisene nede og skjule uregelmessigheter, sier en kilde til den svenske avisen Expressen.

Tirsdag var ledelsen i Ryanair på plass i Stockholm for å forsvare seg mot beskyldningene. Ryanair-sjef Michael O´Leary mente imidlertid at de fleste påstandene var usanne.

For å dreie fokus bort fra kritikken, lanserer Ryanair nå en billigkampanje over hele Europa. Tre millioner flybilletter skal selges for ekstremt lav pris, og rundt 60.000 av dem selges i Norge. Svenskene blir tilgodesett med hele 280.000 billetter.

For én norsk krone, pluss 160 kroner i skatter og avgifter, kan du fly fra Sandefjord og Haugesund til London og Glasgow. Billettene legges ut for salg ved midnatt onsdag, og selges frem til midnatt torsdag neste uke.

Reisetiden er fra 23. september til 31. januar.

Ryanair hevder imidlertid at billigkampanjen ikke har noe med kritikken i Sverige å gjøre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere