RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tande-P får konkurs-slakt

Foto: Mari Bangstad (TV 2 Nettavisen)
TV-kjendis Tande-P og hans restaurantpartnere kan ha begått en serie lovbrudd i forbindelse med konkursen i selskapet Skauum Drift AS.

Det mener bostyret, som nå vurderer søksmål mot TV-kjendisen - og styret i selskapet for øvrig, melder VG.

Skauum Drift ble slått konkurs i oktober i fjor, og dermed gikk den siste delen av Alf Tande-Petersens restaurantimperium i grus.

Nå har bostyret i tillegg oversendt en liste med lovbrudd til Romerike politidistrikt som de mener det er skjellig grunn til å mistenke Tande-P og hans partnere for å ha begått.

Overfor VG opplyser politiadvokat Ellen Ilstad ved Romerike politidistrikt at Tande-P vil bli bedt om å møte til politiavhør i løpet av et par uker. Etter dette vil politiet ta stilling til eventuell siktelse i saken.

Innen nyttår vil dessuten bostyret ta stilling til om de vil gå til erstatningssak mot de ansvarlige i konkursen.

Revisor Torbjørn Trondsrud har på oppdrag fra bostyret gjennomgått driften av restaurantselskapet.

Revisor Trondsrud mener regnskapet preges av rot og kaos i selskapet som drev de tre siste Tændys-restaurantene: mangelfull ajourføring, feilføringer, feilsummering og feil bokføring.

- Jeg har vært naiv i forhold til institusjoner og enkeltmennesker. Jeg har trodd at et ord er et ord - og når man tar hverandre i hånda på en ting, så mener man det. Men jeg har lært meg til at jeg ikke kan stole på folk, sier Alf Tande-Petersen til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere