RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapte kontrakt fordi sjefen var for ung

Det indiske dataselskapet lå godt an til å sikre seg kontrakten med en kunde i Singapore. Men så falt alt sammen - sjefen var for ung.

Kontrakten ble ikke sagt opp på grunn av noen feil fra indernes side, men fordi sjefen deres er for ung.

Suhas Gopinath, som leder nettjenesteleverandøren Globals Inc. i Bangalore i det sørlige India, er nemlig bare 17 år gammel. Og ifølge indisk lov kan ingen undertegne kontrakter om forretningstransaksjoner før han eller hun er fylt 18, melder NTB-DPA.

Suhas syns det er for galt at Globals Inc. skal gå glipp av kontrakten som omfattet seks ulike leveranser til alt i alt 120 kunder i India, Storbritannia og Tyskland. Den ville tross alt være verdt nærmere en million norske kroner.

– Jeg er forferdelig lei meg, og jeg mener den nedre aldersgrensen for å undertegne slike avtaler burde være 16 år, sier han. Denne uttalelsen kan komme til å ergre asiatiske datatalenter som ennå ikke har nådd 16-årsalderen.

Akkurat det kan Suhas Gopinath selv være et godt eksempel på. Han var nemlig bare 14 da han startet nettportalen Cool Hindustan, beregnet på indere i utlandet, skrev Singapore-avisen Straits Times denne uken.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere