RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Taushet om innside-mistanke

Sist oppdatert:
Ledelsen i IM Skaugen er svært ordknappe om innside granskningen som Kredittilsynet har innledet mot gass- og tankrederiet.

- Jeg vil ikke gi noen kommentar til dette så lenge Kredittilsynet bekrefter at de ser på saken. Vi har gått ut med en rekke meldinger til markedet. Vi har meddelt det vi har medelt, og det er alt jeg vil si om saken nå, sier styreleder Erik Eik i IM Skaugen til TV 2 Nettavisen.

Gass- og tankrederiet kjøpte tilbake egne konvertible aksjer for fem millioner kroner 7. september. Samme dag ble det ble varslet om bedre resultat for tredje kvartal. Dette satte fart på selskapets aksjekurs.

Spørsmålet er om ledelsen i IM Skaugen visste om at resultatet ville bli bedre enn ventet da selskapet kjøpte tilbake sine egne konvertible aksjer, skriver Dagens Næringsliv.

- Vi har ingen kommentar til saken. Vår kommunikasjon med Kredittilsynet er unntatt offentlighet i henhold til tilsynets retningslinjer, og vi forholder oss til dette, sier finansdirektør Bente Flø til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere