RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Thomas Bjørnflaten / SCANPIX

Telenor dropper minuttprising

Sist oppdatert:
Gladmelding til mobilkunder: Telenor snur etter skarpe protester.

Post- og teletilsynet er blitt orientert om at Telenor likevel ikke vil gjennomføre den varslete endringen fra sekund- til minuttaksering av mobilsamtaler til utlandet. Det fremgår av en pressemelding fra tilsynet tirsdag.

- Jeg er meget tilfreds med at Telenor likevel ikke gjennomfører endringen, sier PT-direktør Willy Jensen.

Det var i forrige uke det ble kjent at Telenor planla å endre praksis slik at alle mobilsamtaler ut av Norge ville bli taksert pr. minutt, og ikke pr. sekund.

Post- og teletilsynet reagerte kraftig og mente dette var et klart brudd på norsk og europeisk praksis, samt med prinsippet om at forbrukerne bare skal betale for den tiden de faktisk ringer.

- Tilsynet og jeg personlig slåss som gale for å få sekundtaksering på såkalt internasjonal gjesting i Europa. Nå er det ikke lov å prise per minutt, og jeg har nesten aldri vært så stolt som da vi klarte å få til dette. Og nå kommer altså denne håpløse historien med Telenor, sa Jensen til Dagens Næringsliv, og la til:

- Hallo! Det var slik man gjorde på 1960-tallet.

Endringen skulle vært gjennomført fra 25. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere