RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2 Nettavisen

Telenor gir fasttelefonen abonnement

Sist oppdatert:
Telenor har hentet inspirasjon fra mobilabonnementene, og fra og med neste uke kan du velge mellom tre ulike abonnementer på fasttelefon. I tillegg skal du nå få muligheten til å samle regningen på telefon, mobil og internett.

Telenor lanserer tre ulike fasttelefon-tilbudene, for at kundene skal kunne velge det abonnementet som passer best i forhold til bruksmønsteret. Dermed kan du velge mellom Mini, Basis og Plus.

De som bruker hjemmetelefonen lite skal nå betale mindre i etablering og abonnement, men noe mer for å ringe. Bruker du hjemmetelefonen mye, må du ut med mer i abonnement, men mindre i samtalepriser.

Telenor har regnet ut at 670.000 av fasttelefonkundene vil spare på å velge det ene eller andre produktet, og kommer til å ta konktakt med de det gjelder.

Hvis det blir billigere for kunden, betyr ikke det at Telenor vil tape penger?

- Når det blir billigere å ringe, snakker man gjerne oftere og lengre, og vi vil tjene mer på at volumet går opp, sier Berit Kjøll, divisjonsdirektør for privatmarkedet i Telenor.

Telenor henter også inspirasjon fra bank- og forsikringsbransjen, og gir gunstigere tilbud til deg som velger å samle både bredbånd, mobil og fasttelefon hos telegiganten.

Hovedelementene i løsningen er samlefaktura, utvidet kundeservice og fem prosent avslag på regningen som et resultat av lavere administrasjonskostnader.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere