RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Christian Bakken/TV 2 Nettavisen)

Telenor kjøper Tiscali

Sist oppdatert:
Det er krig i bredbåndsmarkedet, og nå varsler Telenor at de kjøper opp internettselskapet Tiscalis norske virskomhet.

Tiscali AS har 45.000 kunder i Norge, henholdsvis 18.000 ADSL-kunder og 27.000 kunder med oppringt internett. Telenor betaler seks millioner euro for selskapet og overtakelsen er avhengig av godkjennelse fra Konkurransetilsynet.

Det norske bredbåndsmarkedet er i sterk vekst og det ventes 200.000 nye privatkunder i 2004. Det er i dag rundt 150 leverandører i markedet, og priskonkurransen er sterk.

Telenors mener at konkurransen i markedet ikke kommer til å svekkes av Tiscali-oppkjøpet verken med hensyn til pris- eller markedsutvikling.

- Tiscali har vært en videreselger av Telenors produkter, og når morselskapet nå velger å trekke seg ut av det norske markedet er det naturlig for oss å overta og videreføre kundeforholdene, sier Morten Karlsen Sørby, konserndirektør i Telenor.

- Vi imøteser konkurransemyndighetenes behandling av saken og håper på en rask avklaring.

Både Tiscali og Telenor har et landsdekkende tilbud, og selskapene lover at for kundene vil overtakelsen foregå uten praktiske konsekvenser.

- Vi håper at Tiscalis kunder vil oppleve at de fortsatt får et konkurransedyktig tilbud, med mange spennende og avanserte tjenester, sier Sørby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere