RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ti mill. for strandperle i indre Oslofjord

Sist oppdatert:
Selgeren forlanger 100.000 kroner per kvadratmeter for en fritidsbolig på idylliske Grimsøya i indre Oslofjord. Se bildene her.

Nå står sommeren for døren, og mange er på jakt etter et passende sommersted ved sjøen for å tilbringe ferien der.

Bor du i Oslo-området, har mange penger på konto, og ikke er interessert i reise langt, kan kanskje en strandperle på Grimsøya friste. Grimsøya er naboøya til Snarøya, med Ostøen og Kjeholmen like i nærheten.

Sommerstedet har en prislapp på ti millioner kroner.

- Det har vært en del henvendelser. Siden onsdag har jeg pratet med fem interessenter, og det er slett ikke verst i denne prisklassen, sier eiendomsmegler Beate Ellingsen i Postbanken Eiendomsmegling til TV 2 Nettavisen.

Hovedhuset er på 89 kvadratmeter i boareal, mens tomten totalt er på nesten fire mål. I tillegg til hovedhuset er det badehus og gjestehus.

Hovedhuset inneholder tre soverom, stor stue og stort kjøkken. Både stue og kjøkken er malt i pastelklragre, og kjøkkenet har furuinnredning. Det er murt gruepeis både på stuen og på terrassen. Eiendommen selges ifølge prospektet med møbler og inventar.

Huset er godt vedlikeholdt, og har vært flere ganger vært i Bonytt og Hjemmet.

Hagen er delvis opparbeidet og delvis naturtomt.

I tillegg får du med både robåt og motorbåt på kjøpet. Det kan være greit, ettersom fergen fra Snarøya ut til Grimsøya stopper på den andre siden av øya.

Det er også en hytte til salgs på Gåsøya, som ligger like i nærheten. Prislappen ligger her på 11,5 millioner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere