RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Til Stockholm for 250 kroner

Sist oppdatert:
Nordic Airlink, som er en ny lavprisaktør på flymarkedet, tar opp kampen med SAS og Norwegian. Selskapet vil legge ut minst 1000 billetter for reise mellom Oslo og Stockholm per uke til under 250 kroner.

Nordic Airlink kaster seg om få uker inn i kampen om flypassasjerene mellom Oslo og Stockholm. Selskapet tar opp konkurransen med SAS og Norwegian, og lover god tilgang på billigbilletter, skriver Aftenposten.

Billigste enveis-billett hos Nordic Airlink koster 249 kroner. Deretter øker prisen til 384 kroner, og den dyreste billetten koster 1059 kroner. En normalprisbillett hos SAS til Stockholm koster 2564 kroner.

- Folk skal ikke oppleve at det ikke er mulig å få tak i de billigste billettene. Derfor kommer vi til å legge ut over 1100 billetter hver uke til den aller laveste prisen, sier salgssjef Ulf Grönlund i Nordic Airlink til Aftenposten.

Selskapet har det finske flyselskapet Finnair som eier. Nordic Airlink starter rutene sine 27. oktober.

Pressetalskvinne Siv Meisingseth i SAS Norge sier det ikke er aktuelt å komme med nye tiltak ut over dem selskapet allerede har presentert, med 20 prosent prisreduksjon, og lavpris på 936 kroner tur/retur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere