RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilbyr billigbilletter til Paris og Praha

Sist oppdatert:
31. mars starter flyselskapet Sterling lavprisflygninger fra Skandinavia til Paris og Praha.

Det opplyser Sterling på sine hjemmesider.

Dermed får to av Europas mest populære hovedsteder; Paris og Praha, for første gang det Sterling selv kaller «ekte lavprisflygninger» fra Skandinavia.

Fra 31. mars kan du fly fra København tre ganger i uken. Praha-flygningen åpner 1. april dersom Sterling får tillatelse fra tsjekkiske myndigheter å starte flygningene før Tsjekkia blir medlem av EU. Praha-ruten har også tre ukentlige avganger.

Vurderer flere nye byer
- Åpningen av lavprisruter til spennende storbyer i Mellom-Europa er et naturlig skritt i Sterlings utvikling. Våre lave kostnader og høye effektivitet gjør at vi kan tilby vesentlig lavere priser enn de ruteselskapene som i årevis har fløyet til de to byene, sier Sterlings administrerende direktør Torben Anker Sørensen.

Etterhvert håper Sterling på å øke frekvensene på eksisterende ruter i tillegg til å åpne ruter for andre destinasjoner i Europa.

- Lave introduksjonspriser
Sterling markerer åpningen med fastpris på flygningene til Paris og Praha for 498 kroner én vei. Introduksjonstilbudet gjelder for bookinger som skjer i perioden fra den 4. til 11. februar 2004 via Sterlings hjemmeside. Tilbudet gjelder alle avganger inntil 15. juni, og også avreise i påsken.

Salget åpner på internett 4. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere