RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilsynet advarer mot ukjent forvalter

Kredittilsynet advarer i en pressemelding mot et mystisk asiatisk pengeforvalter som opererer i Norge.

Kredittilsynet er kjent med at Kaikatsu Group har markedsført finansielle instrumenter overfor norske investorer. Kaikatsu Group har ikke tillatelse til å markedsføre finansielle instrumenter i Norge, skriver Kredittilsynet i en pressemelding.

Ifølge seniorrådgiver John Thore Olsen fikk tilsynet i dag en henvendelse fra en privatperson som var blitt kontaktet av selskapet med forespørsel om han var interessert i å kjøpe aksjer i det spanske aksjemarkedet.

Tilsynet har foreløpig ikke sjekket ut noe nærmere om Kaikatsu Group, og er heller ikke kjent med om selskapet har konsesjon som verdipapirfortak i Japan og Hong Kong, som er oppført som forretningsadresser på hjemmesidene.

- Vi fikk melding om dette først i dag, og syntes det var riktig å være rask ute med å informere om at selskapet ikke har konsesjon, sier Olsen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere