RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tine-flause for NRK

Reklameguru Ingebrigt Steen Jensen ble brukt av NRK som varm forsvarer av Tine, uten at seerne ble varslet om at han har jobbet for Tine.

Det var på Standpunkt i går Steen Jensen deltok i en opphetet debatt om Tine. Han advarte mot forbrukerboikott av Tine, og sa at det finnes hundre grunner til å elske selskapet.

Først langt ute i programmet, etter at Carl I. Hagen hadde antydet at Steen Jensen var koblet til Tine, ble seerne gjort oppmerksom på at Steen Jensens selskapet Dinamo lenge har hatt Tine på kundelisten. Steen Jensen har personlig jobbet med Tine, ifølge VG.

NRK legger seg flat og beklager at dette ikke ble opplyst med en gang, melder VG.

Steen Jensen selv har ingen forståelse for dette, og mener dette er hans personlige mening, og at han nå jobber for Stabæk Fotball.

Han har også tidligere markert seg i den pågående debatten rundt Tine.

– Av en eller annen merkelig grunn er mange politikere og medier ekstremt mot alt som er offentlig eller eid av fellesskapet. Bedrifter som Statoil, Vinmonopolet og Tine tar man begjærlig, mens privateide bedrifter slipper mye billigere unna, sa han forrige uke til avisen Nationen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere