RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tjente 3 mill før konkursen

Sist oppdatert:
- Jeg har ikke dårlig samvittighet, sier Chim Kjølner etter konkursen i The 5 Percent Community. I fjor fikk gründeren utbetalt mer enn 3 millioner.

- Jeg synes det er leit at de personene vi satte til å lede selskapet ikke mestret oppgaven, men jeg har ikke dårlig samvittighet for noe, sier en av de tre gründerne i The 5 Percent Community, Chim Kjølner.

Hva mener du om T5PC? Ta debatten her

Den tidligere FpU-toppen i Oslo, som trakk seg fra ledervervet i Oslo Fremskrittspartis Ungdom i 2001 etter en voldtektsanmeldelse, er en av de få som har kommet gunstig ut fra T5PC-eventyret. Saken ble senere henlagt.

I kjølvannet av T5PC-konkursen kan opptil 70.000 nordmenn har tapt inntil en milliard kroner. Kjølner derimot fikk i fjor utbetalt minst 3 millioner kroner fra T5PC.

- Husker ikke
- Jeg husker ikke akkurat beløpet. Dels var det snakk om lønn, dels var det snakk om styrehonorar, og dels var det snakk om at selskapet kjøpte forretningsideen fra oss gründerne, sier Kjølner.

På spørsmål fra TV 2 Nettavisen om hvor mye selskapet betalte gründerne for å overta rettighetene til forretningskonseptet, kommer også Kjølners hukommelse til kort.

- Jeg husker ikke, svarer han.

- Men var det snakk om noen hundre tusen, eller noen millioner?

- Det var vel noen millioner, svarer Kjølner.

- Tosifret?

- Ja, det var nok snakk om et tosifret beløp, sier Kjølner.

- Ingen kommentar
Kjølner ønsker ikke å kommentere søksmålet som er reist mot T5PC.

- Jeg har ikke sett papirene, og vil derfor ikke kommentere det, sier Kjølner.

Overfor TV 2 Nettavisen klaget advokat Olav Sylte, som representerer saksøkerne, over at det har vært vanskelig å komme i kontakt med de ansvarlige i T5PC.

TV 2 Nettavisen har forsøkt å komme i kontakt med de to andre gründerne av selskapet, Andreas Grøstad og Jim Wolden, men har ikke lykkes. På spørsmål om Kjølner kan hjelpe til med å få fatt i de to, svarer han:

- De har ikke lyst til å prate med pressen, så jeg ønsker ikke å sette deg i kontakt med dem.

Har du tapt penger på pyramidekonkursen? Tips oss på 21 00 60 10 eller vaktsjef@nettavisen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere