RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torpedo vil ha 12 millioner fra Bachs ex

Sist oppdatert:
Det største kravet i konkursboet til ekssamboeren til Ole Christian Bach kommer fra en pengeinnkrever. Han vil ha 12 millioner kroner.

Mannen bak kravet er ikke oppført som noen rik mann, men han er kjent for å påta seg oppdrag som pengeinnkrever for enkeltpersoner og firmaer, skriver Dagbladet.

Nå vil han kreve inn 12 millioner til seg selv. En venn av pengeinnkreveren krever 5,6 millioner fra ekssamboeren. Gjennom advokatselskapet Bull & Co. i Oslo krever de nå pengene tilbake.

Køen foran konkursboet til Bachs ekssamboer er etter hvert blitt ganske lang. Det er i alt 35 privatpersoner og offentlige skattemyndigheter som har sendt krav til boet. Kravene har en samlet verdi på 52 millioner kroner.

En av de som står i køen er forretningsmannen Svein Erik Bakke, best kjent som Vaske-bakke. Han krever 11 millioner kroner fra konkursboet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere