RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekker lodd om Bjørvika-boliger

(Avento)
Sist oppdatert:
Flere hundre vil ha nye utsiktsleiligheter ved Operaen. Torsdag kl. 18.00 trekkes det.

Sammen med utbyggingen i Operakvartalet i Bjørvika, er boligprosjektet på Sørenga blant de mest spennende i Oslo de senere åra.

Torsdag gikk startskuddet for salget av leiligheter i første byggetrinn på Sørenga. Leilighetene skal først stå ferdig om 2 år.

SELGE?Prøv Meglerguiden

- Her har det vært kaos i dag - utrolig mange interessenter. Det er 200-300 som har lagt inn bindende bud, sier leder for DnB Nor Eiendoms prosjektavdeling i Oslo, Liv Hansteen, til Nettavisen.

LES OGSÅ:Ønsker Bjørvika-luksus velkommen

I kveld klokken 18 blir det loddtrekning i bankens lokaler i Kirkegata. Da avgjøres det hvem som er heldig og får kjøpe en av de 115 leilighetene.

Ifølge Hansteen har det vært en jevn strøm av folk gjennom dagen. Mange har møtt opp personlig for å levere sitt bindende tilbud om leilighetskjøp.

I forkant av trekningen vil hver av budgiverne får tildelt et loddnummer. Så trekkes det fortløpende, og de som er heldige og ttrekkes først får velge leilighet.

De 115 leilighetene varierer fra 2 millioner i pris for de minste på 42 kvadratmeter, til de dyreste som koster 13 millioner. de største leilighetene er på 160 kvadratmeter. Totalt er det leiligheter med 46 forskjellige planløsninger.

SJEKk UT PROSPEKTENE FOR SØRENGA HER

For å unngå boligspekulantene, er det bestemt at hver budgiver kun får kjøpe én leilighet. Hver person kan maksimalt legge inn bud på 2 leiligheter.

Dersom det er et selskap som står som kjøper, må 20 prosent av kjøpesummen betales inn på forskudd - også dette et tiltak for å unngå spekulasjon.

Få bedre råd med Nettavisens tjenester:

Minstrøm:Bytt strømleverandør og spar tusener.

Minrente:Bytt bank og spar minst 5000 kroner i året.

Mittoppdrag:Få tilbud fra håndverkere.

Minkreditt:Finn det billigste forbrukslånet.

(Tjenestene er gratis for Nettavisens lesere).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere