RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trekker seg fra Kanal 24-emisjon

Storeier Harstad Tidende Gruppen i Kanal 24 trekker seg fra radioemisjonen, der TV 2 har besluttet å gå inn med 15 millioner kroner. Den krisetruede radiokanalen trenger 45 millioner kroner.

Avishuset Harstad Tidende Gruppen (HTG) er den fjerde største eieren i Kanal 24, med 8,6 prosent av aksjene. På et styremøte onsdag bestemte HTG at det er på tide å gi opp radioeventyret.

- Styret i Harstad Tidende Gruppen har besluttet å ikke delta i emisjonen. Årsaken til dette ligger i en total risikovurdering styret gjorde av investeringen, sett opp mot den rolle vi skal spille i Kanal 24, sier administrerende direktør Rolf Erstad i HTG til Kampanje.

TV 2 Gruppen er største eier i Kanal 24, mens Adresseavisen og Fædrelandsvennen også eier poster.

Pengene som HTG har investert i Kanal 24 anses som tapt. Avishuset nsker ikke å være med på en ytterligere finansiering, selv om to av de andre storeierene har takket ja. Både Adresseavisen og TV 2 Gruppen skal være med på emisjonen.

Dermed er 21 av de totalt 45 millionene Kanal 24 trenger for å gå i balanse på plass, men likevel mangler det fire millioner etter at HTG trakk seg ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere