RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trond Kristoffersen tilbake i boksen

Foto: Jan Christian Grandre
Finance Credit-tiltalte Trond Kristoffersen stilte på nytt i vitneboksen i Oslo tingrett torsdag ettermiddag etter at retten tidligere på dagen hadde spilt av lydbåndopptak med politiavhør av Kristoffersen.

Fra vitneplassen sa Kristoffersen at han ikke ante hvem som forfalsket avtalen med Storm Elektro slik at Finance Credit Norge kunne føre opp en fiktiv nettoinntekt fra elektroselskapet på rundt 9 millioner kroner i regnskapet for 1998.

Kristoffersen viste i retten til at det var Torgeir Stensrud og styreformann Thor Ask Terkelsen som hadde hatt med Storm Elektro å gjøre.

Både representanter for Storm Elektro og påtalemyndigheten mener at avtalen ble forfalsket av en tjenestemann i Finance Credit Norge. Aktorene i rettssaken, statsadvokatene Morten Eriksen og Elisabeth Roscher har tidligere i rettssaken gitt uttrykk for at det var Kristoffersen og Stensrud som var ansvarlig for forfalskningen.

Den falske avtalen har signaturen til Stensrud, som var administrerende direktør i selskapet. Kristoffersen var ifølge påtalemyndigheten øverste regnskapsansvarlig i selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere