RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Bach gjemmer penger

Sist oppdatert:
Bobestyreren i konkursboet til Ole Christian Bachs ekssamboer frykter at Bach gjemmer unna penger og selger verdifull kunst og dyre biler mens han er på flukt.

Bobestyrer Tom Hugo Ottesen sier Bach var på desperat jakt etter penger helt frem til han gikk i dekning.

- Vi frykter selvsagt at han på flukt engasjerer seg for å selge og gjemme unna verdier. Vår oppgave blir å skille hva som kan knyttes til Bach og hans ekssamboer, sier Ottesen til Aftenposten.

I villaen paret leide av investoren Svein Erik «Vaske-Bakke» skal det ha vært både Munch-bilder, en statue fra Påskeøya og annen verdifull kunst, en innholdsrik vinkjeller og mye annet av betydelig verdi.

Bostyret har opplysninger om at alt av verdi, enten det er biler, kunst eller andre kostbarheter, er skaffet av Bach.

Mye står i ekssamboerens navn og vil inngå i konkursoppgjøret, men det ligger an til en serie rettstvister både i Oslo og Bærum.

Flere kilder anslår at paret og selskaper som knyttes til paret har disponert så mange som 10-12 verdifulle biler, blant dem en tyskregistrert Jaguar XKB8, en Range Rover, en BMW 645, en Porsche Cayenne og en Mini Cooper.

De aller fleste bilene knyttes ifølge Aftenposten til bilutleiefirmaet i Fredrikstad der ekssamboeren var hovedaksjonær frem til konkursåpning sist tirsdag.

To luksusbiler var i bestilling da boblen svindelsprakk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere